top of page
09aedbda-14dc-43a8-bce9-b2bbbc4bce72.webp

Zbuloni Shqipërinë

Po kërkoni të eksploroni bukurinë e Shqipërisë në pushimet tuaja të ardhshme? Prime Travel ofron një shumëllojshmëri paketash të personalizueshme për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Ekipi ynë i ekspertëve të udhëtimit do të trajtojë të gjitha detajet e planifikimit, duke ju lënë të lirë të shijoni përvojën. Filloni të planifikoni arratisjen tuaj të përsosur shqiptare sot!

Destinacionet kryesore të plazhit jugor

Saranda-Port-Albania-2.jpeg

Sarandë

467206915.jpeg

Vlorë

Ksamil-i-Albanien.jpeg

Ksamilit

dhermi-beach-albania.jpeg

Palase

Destinacionet kryesore të stilit të jetesës dhe kulturës

albania-tirana-skanderbeg-square.jpeg

Tiranë

durres-albania.jpeg

Durrësi

kruja-day-tour.jpeg

Kruja

shkoder-pedanale-1024x683.jpeg

Shkoder

Planifikoni të vizitoni Shqipërinë

Na dërgoni më shumë informacion me email në admin@primetravelagency.com ose duke plotësuar formularin e kontaktit në skedën Na kontaktoni. Ne ju kthehemi me një ofertë sa më shpejt të jetë e mundur! 

bottom of page