top of page

Politika e privatësisë

Në Prime Travel Agency, ne jemi të përkushtuar të mbrojmë privatësinë tuaj. Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si ne mbledhim, përdorim, zbulojmë dhe ruajmë informacionin tuaj personal kur vizitoni faqen tonë të internetit.

1. Informacioni që mbledhim: Ne mund të mbledhim lloje të ndryshme informacioni, duke përfshirë:

 • Informacioni personal: Emri, adresa e emailit dhe detaje të tjera që jepni vullnetarisht.

 • Të dhënat e regjistrit: Informacion në lidhje me shfletuesin tuaj, adresën IP dhe faqet e vizituara në faqen tonë.

 • Cookies: Për më shumë detaje, ju lutemi referojuni Politikës sonë të Cookies.

2. Si e përdorim informacionin tuaj: Ne përdorim informacionin e mbledhur për:

 • Ofroni dhe përmirësoni shërbimet tona.

 • Personalizoni përvojën tuaj në faqen tonë të internetit.

 • Përgjigjuni pyetjeve tuaja dhe komunikoni me ju.

 • Analizoni sjelljen e përdoruesve dhe përmirësoni përmbajtjen tonë.

3. Ndarja e informacionit: Ne nuk shesim, tregtojmë ose transferojmë të dhënat tuaja personale palëve të treta pa pëlqimin tuaj, përveçse kur kërkohet me ligj ose për të ofruar shërbime specifike të kërkuara nga ju.

4. Lidhjet e palëve të treta: Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të palëve të treta. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë ose përmbajtjen e këtyre faqeve të jashtme. Ju lutemi rishikoni politikat e privatësisë së faqeve të tilla të internetit.

5. Masat e sigurisë: Ne përdorim masa të arsyeshme sigurie për të mbrojtur informacionin tuaj personal. Megjithatë, asnjë transmetim i të dhënave përmes internetit nuk është i garantuar të jetë 100% i sigurt. Ju lutemi merrni masat e duhura kur ndani informacione në internet.

6. Zgjedhjet tuaja: Ju keni të drejtë të:

 • Përditësoni ose korrigjoni informacionin tuaj personal.

 • Tërhiqe nga marrja e emaileve promovuese.

 • Çaktivizo cookies përmes cilësimeve të shfletuesit.

7. Privatësia e fëmijëve: Faqja jonë e internetit nuk u drejtohet individëve nën moshën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga fëmijët.

8. Ndryshimet në Politikën e Privatësisë: Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar këtë Politikë të Privatësisë. Ndryshimet do të jenë efektive me postimin në faqen tonë të internetit dhe ne ju inkurajojmë ta rishikoni këtë politikë në mënyrë periodike.

9. Pëlqimi: Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni kushtet e përshkruara në këtë Politikë të Privatësisë.

10. Informacioni i Kontaktit: Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në admin@primetravelagency.com.

Faleminderit për besimin në Prime Travel Agency. Ne jemi të përkushtuar për të garantuar privatësinë dhe sigurinë e informacionit tuaj.

Politika e kukive

Mirësevini në Prime Travel Agency! Kjo Politikë e Cookies shpjegon se si ne përdorim cookies në faqen tonë të internetit për të përmirësuar përvojën tuaj. Duke vazhduar të përdorni faqen tonë, ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në këtë politikë.

1. Çfarë janë Cookies: Kukit janë skedarë të vegjël teksti të ruajtur në pajisjen tuaj që na ndihmojnë të përmirësojmë përvojën tuaj të shfletimit. Ata mund të ruajnë informacione në lidhje me preferencat, cilësimet dhe ndërveprimet tuaja me faqen tonë të internetit.

2. Llojet e Cookies: Ne përdorim lloje të ndryshme të cookies, duke përfshirë:

 • Cookies thelbësore: Të nevojshme që faqja e internetit të funksionojë siç duhet.

 • Cookies funksionale: Përmirësoni përvojën e përdoruesit duke kujtuar preferencat.

 • Cookies analitike: Na ndihmoni të kuptojmë se si vizitorët përdorin faqen tonë të internetit.

 • Cookies nga palët e treta: Vendosen nga shërbimet e palëve të treta për analitikë, reklama ose integrim në mediat sociale.

3. Pse përdorim Cookies: Cookies na lejojnë:

 • Ju ofrojnë një përvojë të personalizuar.

 • Analizoni dhe përmirësoni performancën e faqes sonë të internetit.

 • Kuptoni se si audienca jonë ndërvepron me përmbajtjen tonë.

4. Pëlqimi: Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e cookies në përputhje me këtë politikë. Ju mund të menaxhoni preferencat tuaja të cookie-t përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj.

5. Cookies thelbësore: Disa cookie janë thelbësore për funksionalitetin bazë të faqes sonë të internetit. Këto cookie nuk kërkojnë pëlqimin tuaj.

6. Cookies nga palët e treta: Ne mund të përdorim skedarë të palëve të treta nga shërbime të tilla si Google Analytics dhe platformat e mediave sociale. Ju lutemi referojuni politikave përkatëse të privatësisë së këtyre palëve të treta për më shumë informacion.

7. Analitika: Ne përdorim mjete analitike për të mbledhur dhe analizuar të dhëna se si vizitorët ndërveprojnë me faqen tonë të internetit. Kjo na ndihmon të përmirësojmë përmbajtjen dhe përvojën e përdoruesit.

8. Cookies reklamimi: Nëse është e aplikueshme, ne mund të përdorim cookie reklamimi për të personalizuar reklamat bazuar në interesat tuaja. Të dhënat tuaja nuk ndahen me reklamuesit.

9. Integrimi i mediave sociale: Faqja jonë e internetit mund të integrojë veçori të mediave sociale që përdorin cookie për të gjurmuar ndërveprimet. Ju lutemi rishikoni politikat e privatësisë së këtyre platformave për detaje.

10. Kohëzgjatja e "Cookies": "Cookies" mund të jenë të bazuara në sesion (të përkohshëm) ose të qëndrueshëm (të qëndrojnë në pajisjen tuaj derisa të fshihen). Kontrolloni cilësimet e shfletuesit tuaj për të menaxhuar kohëzgjatjen e cookie-ve.

11. Si të çaktivizoni cookies: Mund t'i çaktivizoni ose menaxhoni skedarët e skedarëve përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Ju lutemi vini re se disa veçori mund të mos funksionojnë siç duhet pa disa kuki.

12. Ndryshimet në Politikën e Cookies: Kjo politikë mund të përditësohet dhe çdo ndryshim do të pasqyrohet me një datë të re efektive. Ne ju inkurajojmë që ta rishikoni këtë politikë në mënyrë periodike.

13. Informacioni i kontaktit: Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me Politikën tonë të Cookies, ju lutemi na kontaktoni në admin@primetravelagency.com.

Faleminderit që zgjodhët Prime Travel Agency. Shpresojmë që të keni një përvojë të mrekullueshme duke eksploruar përmbajtjen dhe shërbimet tona!

bottom of page