top of page
Festival Fun

“Bota është një libër dhe ata që nuk udhëtojnë
lexoni vetëm një faqe."

Shën Agustini

biletat e ngjarjeve

Futboll, gara, koncerte dhe shumë të tjera së shpejti!

LVGP-Paddock-and-East-Harmon-Zone-credit-Las-Vegas-Grand-H-2023.webp
PËRVOJENI DOZËN E FUNDIT TË ADRENALINËS!

GRATAT E FORMULA 1 

Stadiumi i Futbollit
NDESHJE TË FUTBOLLIT TË SHQIPËRISË POR JO VETËM 

Kampionati Evropian i Futbollit UEFA

TAL-adele-residency-colosseum-caesars-palace-ADELEVEGAS1122-4abac41e17e14aea8fffbf07f8cec3
KONCERT ADELE MAJ 2024

MUNCHEN, GJERMANI

bottom of page